25 JAAR ZONNEBLOEM VRIJWILLIGER

Dit jaar is het 25 jaar geleden, dat Ted van Ginkel zich aanmeldde als vrijwilliger bij De Zonnebloem afdeling Vlaardingen.

Voordat Ted bij onze afdeling kwam was ze Voorzitter van het RK Vrouwengilde, die haar sporen als zodanig bij dit gilde al verdiend had.

Daarom werd Ted gevraagd het voorzitterschap van onze afdeling op zich te nemen, waarna ze ruim 15 jaar tot ieders tevredenheid voorzitter is geweest.

Daarnaast heeft zij ook 9 jaar gefunctioneerd als Hoofd Afdelingsvakanties, waarvoor zij heel veel werk heeft verzet samen met de overige vakantievrijwilligers. Aan deze vakanties hebben zowel de gasten als de vrijwilligers nog steeds heel fijne herinneringen en het is jammer dat deze voorbij zijn.

Ook heeft Ted al jaren de leiding van onze maandelijkse soos, waar zij elke keer weer een nieuw gedicht weet te vinden om deze middagen te openen en contact met de gasten te houden.

Eveneens in het bezoekwerk laat Ted zich niet onbetuigd. Zij bezoekt al jaren een aantal gasten en zodra er weer een nieuwe vraag is om een bezoek bij een gast af te leggen, vindt Ted wel ergens tijd om mee te helpen.

Doordat er geen speciale huldiging kon plaatsvinden in verband met het coronavirus en de maatregelen van de RIVM hebben we Ted op onze afdelingsvergadering, waarbij natuurlijk de 1,5 meter afstand in aanmerking werd genomen, gehuldigd met dit prachtige jubileum.

Ze ontving uit handen van onze voorzitter het Zonnebloem speldje met de oorkonde, een VVV-bon en een prachtig boeket bloemen. 

Ted was hiermee zeer verrast omdat zij verwachtte, dat haar jubileum zonder meer voorbij zou gaan omdat er geen gelegenheid is dit te vieren. In haar dankwoord sprak zij haar erkentelijkheid uit over het feit dat we haar niet vergeten waren.

Ted, je bent niet meer één van de jongste vrijwilligers, maar nog steeds zeer actief voor onze afdeling en we hopen, dat je dit nog jaren mag blijven!!!

Het Bestuur

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel