VALENTIJNSPRESENTJE VOOR DE GASTEN

Volgende week wordt heel slecht weer voorspeld. Daarom zijn 20 vrijwilligers nu al op pad gegaan om onze 160 gasten te verrassen met een Valentijnspresentje.

Het was eerst de bedoeling om eind volgende week presentjes voor Valentijnsdag bij onze gasten te gaan bezorgen, maar we hebben dit in overleg met onze vrijwilligers vervroegd tot dit weekend, mede in verband met de verwachte sneeuw, die onze kant op komt.

Op deze manier proberen wij het contact met onze gasten op peil te houden zolang er geen activiteiten georganiseerd mogen worden. Wel zijn we van plan om met mooi weer in kleine groepjes te gaan wandelen. Hiervoor worden dan 4 gasten gebeld en 4 vrijwilligers gezocht, die mee willen gaan. En dat wordt dan elke keer herhaald, zodat alle gasten die geïnteresseerd zijn, hieraan deel kunnen nemen.

Van grote activiteiten is voorlopig nog geen sprake, dus geen bus- of bootreisjes en ook nog geen soosmiddag op de tweede donderdag van de maand.

Met onze  regelmatige "belbezoeken" en het zo nu en dan brengen van een zelfgemaakt aardigheidje blijven we verbonden met onze gasten en we hopen, dat we over niet al te lange tijd in staat zullen zijn om elkaar weer persoonlijk te mogen ontmoeten.

Tot het zover is, willen we iedereen heel veel sterkte wensen, zeker als u zich eenzaam voelt en behoefte hebt aan een bezoekje al is het maar aan de deur. Aarzel niet contact met één van ons op te nemen en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groeten namens 

HET BESTUUR VAN

DE ZONNEBLOEM VLAARDINGEN-CENTRUM

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel