LENNY 25 JAAR VRIJWILLIGER

Deze maand is het precies 25 jaar geleden, dat Lenny Hamerslag als vrijwilliger begon bij de Zonnebloem afdeling Vlaardingen-Centrum-West

In al die jaren heeft zij verschillende functies bekleed, van gewoon vrijwilliger tot secretaris van de afdeling, die als eerste een agenda voor een vergadering maakte.

Ted van Ginkel, die samen met Lenny aan de slag was in deze afdeling, sprak haar gisterenavond tijdens een afdelingsvergadering in een leuke speech toe, waarbij herinneringen werden opgehaald.

Daarna werden de versierselen van De Zonnebloem opgespeld en kreeg zij een cadeau en een bos bloemen als dank voor al die jaren, dat zij zich heeft ingezet als vrijwilliger.

Het einde van haar taken is nog niet in zicht want Lenny blijft bij onze afdeling werkzaam, hoewel ze niet meer in Vlaardingen woont, maar de verbondenheid met onze vrijwilligers is zo groot, dat zij die niet wil missen.

Wij wensen Lenny nog vele jaren in goede gezondheid in ons midden.

HET BESTUUR VAN DE ZONNEBLOEM VLAARDINGEN-CENTRUM

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel