VERRASSING VAN DE MARNIXFLAT BEWONERS VOOR DE ZONNEBLOEM

Op donderdag 4 november werd ons bestuurslid Activiteiten uitgenodigd om naar de Marnixflat te komen omdat men ons een verrassing wilde bereiden

Er zou die middag een DB-vergadering plaatsvinden, maar die hebben we een uur opgeschoven en ook de Secretaris en de Penningmeester zijn meegegaan naar de Marnixflat om te zien wat men voor ons in petto had.

Het bleek, dat het "oude" bestuur van de bewonerscommissie van de Marnixflat door omstandigheden was opgeheven en ook de activiteitencommissie haar werk had neergelegd, waardoor er geen nieuwe activiteiten voor de bewoners meer georganiseerd zullen worden.

Wel was er nog een behoorlijke spaarpot en aan alle bewoners, die hieraan hebben meegedaan, is gevraagd wat er met het gespaarde geld zou moeten gebeuren.

Unaniem is besloten om dit geld te geven aan 2 Vlaardingse goede doelen, namelijk Hospice Margriet en De Zonnebloem.

Hospice Margriet heeft vorige week al een bedrag van € 5.000,-- gekregen en wij hoopten ook op een mooi bedrag voor onze Zonnebloemafddeling, waarbij we hoopten op bijvoorbeeld maximaal € 500,--.

Wie schetste onze verbazing toen na opening van het cadeau waarin een fotolijst zat met de cheque, dat ook wij als Zonnebloemafdeling Vlaardingen eenzelfde bedrag mochten ontvangen als het Hospice Margriet, namelijk VIJFDUIZEND EURO!

We kregen kippenvel toen we dit enorme bedrag zagen en we konden bijna niet uit onze woorden komen om de bewoners van de Marnixflat hiervoor te bedanken.

We kunnen hen verzekeren, dat we voor dit bedrag een prachtige activiteit voor onze gasten en vrijwilligers zullen organiseren. In de Marnixflat woont ook één van onze Zonnebloem vrijwilligers en via haar zullen we aan de bewoners laten weten wat we uiteindelijk zullen gaan doen met dit prachtige bedrag!

Ook als u als bewoner van de Marnixflat dit bericht leest: NOGMAALS HARTELIJK DANK VOOR UW BIJDRAGE AAN DIT ENORME CADEAU!

HET BESTUUR van

DE ZONNEBLOEM VLAARDINGEN

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel