OVERLIJDEN PETER VAN DEN BEEMT

Ondanks een ziekteproces van vele jaren, heeft Peter zich altijd voor de volle honderd procent ingezet als penningmeester voor onze afdeling.

Activiteiten voor andere verenigingen legde hij langzamerhand neer, maar voor de Zonnebloem wilde hij tot het laatst actief blijven.

Op 14 maart zouden wij nog een DB-vergadering bij hem thuis hebben, waarop hij zelf wilde meedelen, dat er nu een nieuwe penningmeester gezocht zou moeten worden omdat hij bericht had gekregen, dat er geen verdere behandeling meer mogelijk was en hij zich op zijn overlijden moest gaan voorbereiden.

Op zondag 13 maart ging het plotseling heel slecht met Peter en 'smiddags kregen wij bericht, dat hij toch nog heel onverwachts was ingeslapen.

Peter en zijn vrouw Marja hebben samen meer dan 50 jaar lief en leed gedeeld, waarbij Marja hem de laatste jaren liefdevol heeft mogen verzorgen.

De vrijwilligers van De Zonnebloem leven met Marja mee en we kunnen niet anders dan dankbaar zijn dat we Peter zo lang in ons midden hebben gehad. 

HET BESTUUR EN VRIJWILLIGERS

VAN DE ZONNEBLOEM VLAARDINGEN

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel