Zonnebloem afdelingswebsite

De Zonnebloem afdeling Vlissingen bestaat al meer dan vijftig jaar.ruim vijftig jaar staan vrijwilligers klaar om mensen met een lichamelijke beperking een leuke morgen, middag of dag te bezorgen of regelmatig te bezoeken.

Voor wie zijn de activiteiten van De Zonnebloem bedoeld?

De Zonnebloem is voor iedereen vanaf 18 jaar die door ziekte, ouderdom of handicap fysiek beperkt is geraakt. Het gaat vooral om personen voor wie persoonlijk contact en deelname aan de maatschappij niet vanzelfsprekend is. We zorgen ervoor dat deze mensen niet in een sociaal isolement terechtkomen, maar op stap kunnen of geregeld bezoek krijgen!

Bestuur :

Voorzitter : Wilma Jacquemijns-Somers

Bestuurslid bezoekwerk : Cathy van der Kroft 

Secretaris/websitebeheer : Jaap Versteeg

Penningmeester : Winfred Boeren            

 

Tijdens onze activiteiten willen wij graag foto's maken ter herinnering. Mogelijk willen wij de foto's delen met de overige vrijwilligers en deelnemers die aanwezig zijn. Wellicht willen wij ook de foto's plaatsen op sociale media, nieuwsbrief of voor andere Zonnebloemdoeleinden gebruiken? Heeft u bezwaar tegen het maken van foto's ? Geef dit dan duidelijk aan voorafgaand of tijdens de activiteit. Dan houden wij rekening met uw wens om niet te worden gefotografeerd.

 

 

Jaap Versteeg

0118-471831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?