Zonnebloem afdelingswebsite

Wij heten u van harte welkom op de vernieuwde website van de Zonnebloem afdeling Voorhout. Op deze website kunt u informatie vinden over de activiteiten die wij organiseren.

Verder kunt u hier ook foto's en verslagen terugvinden van activiteiten die  hebben plaatsgevonden. Ook zullen er nog vele andere interessante zaken te vinden zijn.

Wij wensen u heel veel plezier tijdens uw bezoek, en mocht u een berichtje, tips of een vraag etc. hebben stuur dan een mailtje naar het secretariaat via dvandermeijden10@gmail.com.

Wist u dat u de laatste nieuwtjes over de Zonnebloem afdeling Voorhout ook terug kunt vinden in de regionale huis aan huis bladen. Ook op de pagina's van Omroep Bollenstreek op kanaal 43 en www.omroepbollenstreek.nl komen wij regelmatig voorbij. Tevens zijn wij ook regelmatig te vinden op de nieuwssite van Inteylingen. Die kunt vinden op www.inteylingen.nl.

De verslagen van de activiteiten die al hebben plaatsgevonden kunt u terugvinden  in de rubriek Ervaringen.

De trekking van de Nationale Zonnebloemloterij heeft weer plaatsgevonden. Wilt u weten of u wat heeft gewonnen ? Meer informatie vindt u onder het kopje NIEUWS bovenaan de homepage

Toegevoegd bij Ervaringen : Op woensdag 11 maart hebben wij voor onze gasten een Songfestival bingo georganiseerd in de Verdieping. Lees snel verder.......

Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, bent u benieuwd wat de Zonnebloem u te bieden heeft lees dan snel verder !

Dineke van der Meijden

0252-215173
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?