Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Zonnebloemloterij weer van start gegaan

Zonnebloem afdelingsnieuws

ZONNEBLOEM AFDELING VOORHOUT VERKOOPT EERSTE LOTEN AAN LEO V.D. ENDE

 

Afgelopen dinsdag nam de bekende kunstschilder Leo van den Ende de eerste Zonnebloemloten in ontvangst. De meeste mensen kennen hem van het beroemde Panoramaschilderij van de Bollenstreek.

Dit vormde voor de afdeling Voorhout het startsein voor de lotenverkoop. Deze loterij loopt tot en met 3 juli. Dus als de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Voorhout bij U aan de deur komen, koop dan alstublieft 1 of meerdere loten bij hen.

Een belangrijk deel van de opbrengst van deze loterij gaat naar dagjes uit en overige activiteiten van de Zonnebloem in Voorhout.

De trekking vindt plaats op 9 oktober. Dit jaar is er een vernieuwd prijzenpakket. De lotenkopers maken, naast de bekende geldprijzen, kans op het winnen van een e-bike, een droomreis of een weekendje weg. Naast kans op deze mooie prijzen, ontvangt de lotenkoper dit jaar een extraatje in de vorm van een korting bon bij Topbloemen.nl. Deze korting is voor iedereen die een lot heeft gekocht, aan te vragen via www.zonnebloem.nl. De loten kosten 2 euro per stuk.

Dineke van der Meijden

0252-215173
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?