Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

BOOTTOCHT

foto-5jpg

Op 12 mei was het na twee corona jaren voor de Zonnebloem Voorschoten weer mogelijk om de jaarlijkse boottocht te organiseren en gingen de gasten aan boord van een prachtige boot van rederij Van Hulst

Burgemeester Nadine Stemerdink heeft, na een kort praatje met de gasten, het gezelschap goede vaart gewenst en uitgezwaaid.

De gasten werden na inscheping verwend met koffie en gebak en ‘s middags een luxe lunch met soep en kroket.

Het was prachtig weer en de uitzichten door het Groene Hart prachtig. Vanuit Voorschoten voer de boot door Leiden, Leiderdorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk a/d Rijn en Alphen a/d Rijn naar Woubrugge. Daar ging de boot het Braassemermeer op om via Oude Wetering en de Kaag weer koers te zetten naar Leiden.

De kapitein loodste de River Queen door 14 bruggen terug naar Voorschoten. Daar stonden de  vrijwilligers weer klaar om de gasten van de boot te begeleiden en velen met de auto naar huis te brengen.

De gasten kwamen met verwachtingsvolle gezichten ‘s morgens de loopplank op en verlieten ‘s middags blij en dankbaar voor deze mooie dag de boot.

Kijk hier naar de foto's  

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ans Wunderink

06-38414497
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken