Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

VRIJWILLIGERSFEEST EN VOORZITTERSHAMER OVERGEDRAGEN

p6240185jpg

Op 24 juli 2022 was het na corona eindelijk weer mogelijk om een Vrijwilligersfeest van de Zonnebloem Voorschoten te organiseren in Buurthuis De Boschbloem.

 

 

De dag begon met een jeu de boules wedstrijd onder begeleiding van de experts van de Jeu de boules vereniging De Six Prêt, diedde spelregels goed in de gaten hielden. Hierna was het tijd voor het officiële gedeelte. Er werd stilgestaan bij enkele vrijwilligers die in de afgelopen periode helaas zijn overleden. Vervolgens werden een aantal jubilarissen gefeliciteerd met hun 5,10,15,20 en zelfs 30 jarige inzet voor de Zonnebloem. Als Vrijwilliger van het Jaar 2022 werd unaniem Carla van der Kwaak door het bestuur gekozen. Zij is al 10 jaar zeer actief als vrijwilliger, onder andere als verzorgende van de gasten tijdens de activiteiten en het contact met gasten waarbij zij veel persoonlijke aandacht geeft Uit handen van voorganger Henny Elert ontving zij de kristallen wisselbokaal. Daarna werd persoonlijk afscheid genomen van enkele zeer trouwe vrijwilligers die soms meer dan 20 jaar bij de Zonnebloem actief zijn geweest en het nu tijd vonden om plaats te maken voor de volgende generatie. Naast een mooie bos bloemen ontvingen zij een beeldje met de symbolische betekenis Dank voor uw Inzet.

Toen was het moment gekomen om afscheid te nemen van Voorzitter Rob van Gelder. Rob is ruim 14 jaar een zeer gewaardeerd voorzitter geweest van de Zonnebloem Voorschoten en vond nu de tijd gekomen om de voorzittershamer over te dragen. Deze werd vol overtuiging aangenomen door de nieuwe Voorzitter Bert Dedden. Bert heeft veel ervaring opgedaan in het vrijwilligerswerk, onder andere voor de Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en Dienstslachtoffers en het Rode Kruis Voorschoten. Rob ontving uit de handen van Bert een Zonnebloem beeldje met de boodschap Blijk van Waardering.

Daarna hield Rob als afscheid een mooie speech waarin hij de vrijwilligers bedankte voor hun inzet en de fijne samenwerking gedurende de afgelopen 14 jaar. Als tastbaar blijk van waardering ontving iedere vrijwilliger een mooi cadeau waarmee de zonnebloem tot volle bloei kan worden gebracht.

Daarna was het tijd voor een lekkere rijsttafel en werd de dag afgesloten met heerlijk ijs en koffie/thee. Het was weer een dag met een gouden randje, heel fijn om dit weer met alle vrijwilligers samen te kunnen vieren.

 Klik op onderstaande link om alle foto's te bekijken 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ans Wunderink

06-38414497
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken