Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Paleis Het Loo

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 12 en 19 juni gaat De Zonnebloem, afdeling Waspik 2 dagen georganiseerd naar Paleis Het Loo.

KONINKLIJK BEZOEK ZONNEBLOEM WASPIK AAN PALEIS HET LOO Waspik, mei 2014. Op donderdag 12 en donderdag 19 juni organiseert De Zonnebloem Waspik een bijzondere reis naar Paleis Het Loo. Een bezoek aan dit prachtige 300 jaar oude paleis in Apeldoorn is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Vereniging De Zonnebloem. Gezien de te verwachten grote belangstelling heeft de locale afdeling Waspik in goed overleg met deze Nationale Vereniging besloten om twee maal een busreis te organiseren. Sinds 1984 is het voormalig Koninklijke Paleis geheel gerestaureerd en opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de prachtige tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17e eeuw uitademen. De Zonnebloem heeft alles in het werk gesteld om ook voor Zonnebloemgasten met hun beperkingen een bezoek mogelijk te maken. Alle gasten worden door vrijwilligers rondgeleid in rolstoelen, waaruit blijkt dat het Paleis daarvoor ook rolstoeltoegankelijk is gemaakt . Het ultieme doel is landelijk 10.000 Zonnebloemgasten de kans te bieden om dit te mogen meemaken. En Waspik benut dus die kans wel degelijk met twee volle bussen op twee verschillende data. Het programma biedt, behalve een bezoek aan het prachtige paleis, ook een wandeling door zijn tuinen. Daarnaast worden alle gasten ontvangen met koffie met gebak en zal in de loop van deze mooie dag ook nog eens een uitgebreide lunch worden aangeboden. Na een afscheidsdrankje wordt iedere gast weer veilig thuisgebracht. Met de gedachte dat iedereen de kans moet krijgen om een mooie dag als deze te kunnen meemaken is De Zonnebloem Waspik gepast trots dat zij dit heeft kunnen verwezenlijken En onder het motto dat je "met elkaar niet alleen bent" zullen de gasten met grote voldoening terugkijken op deze "Koninklijke dag"

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops