Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dorpswandeling in Waspik

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op woensdag 27 augustus gaat de afdeling Waspik met een groot aantal gasten een wandeling door Waspik maken.

ZONNEBLOEMGASTEN WASPIK OP DORPSREIS Waspik, augustus 2014. Als je fysiek beperkt bent wordt de wereld om je heen kleiner. Dan ben je al afhankelijk van familie of kennissen om nog een ergens te komen. Zo zullen een groot aantal gasten al niet meer precies weten hoe het dorp Waspik de laatste jaren behoorlijk aan veranderingen onderhevig is. Hoe leuk zou het zijn om Waspik te verkennen. Dat wordt dus mogelijk gemaakt door een leuk initiatief van Zonnebloemteam Waspik. Zij organiseert op Woensdag 27 augustus een dorpswandeling door Waspik. Dat zal voor heel veel gasten gezien de afstanden moeilijk zijn om te belopen. Derhalve is voor iedere gast een rolstoel geregeld. En achter iedere rolstoel komt een vrijwilliger die bereid is om die rolstoel met gast door Waspik te duwen. En de gasten kunnen dan ook nog kiezen uit drie verschillende regio’s. Hoe leuk kan het zijn om met je begeleider herinneringen op te halen bij het zien van diverse typisch oud-Waspikse plekjes, zoals de Havendijk. Of wat te denken aan nieuwe ontwikkelingen zoals de starterswoningen in Waspik Zuid en het nog niet zo lang geleden aangelegde natuurgebied ten zuiden van de Halve Zoolenlijn. Of de uitbreiding van de Binnenbijster met Waterrrijk of het nieuwe plan ten westen van de Waesgeerd. Het is niet voor niets dat gasten een keuze moeten maken, anders wordt het teveel op een dag. Gezamenlijk wordt er natuurlijk eerst koffie gedronken en wel in De Stroming, het nieuwe verzorgingshuis. Daar wordt na afloop ook een borrel gedronken om de sterke verhalen van elkaar te beluisteren. De inwoners van Waspik zullen opkijken als er op die woensdagmiddag op zoveel plaatsen rolstoelen in karavaan langs zullen komen. Dat kan allemaal bij de Zonnebloem en zeker als het gaat om bij elkaar te zijn, want zonder elkaar ben je altijd alleen.

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops