Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag 2014

Zonnebloem afdelingsnieuws

In het kader van de Nationale Ziekendag viert de afdeling dit op zaterdag 13 september tezamen met de afdeling Raamsdonk

Nationale Ziekendag De Zonnebloem Waspik 2014 De Nationale Ziekendag wordt dit jaar gevierd op zaterdag 13 september. Alle lokale Zonnebloemorganisaties kunnen daar op eigen wijze een mooie dag van maken. En Waspik deelt deze traditie samen met buurtdorp Raamsdonk. Om toerbeurt wordt deze bijzondere dag georganiseerd in een van de dorpen. Op 13 september is de eer aan Waspik om alle gasten van de Zonnebloem uit beide dorpen uit te nodigen. De belangstelling is altijd groot, zodat de grote zaal in Den Bolder te Waspik volledig zal worden benut om alle gasten een mooie plaats te geven. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het programma dat op die dag wordt voorgeschoteld. Die dag vindt volledig plaats in Den Bolder en begint traditioneel met een eucharistieviering. Daarna een heerlijke lunch en de rest van de dag zal het de Zonnebloemgasten aan niets ontbreken. Er zijn onder het genoegen van een drankje verrassende optredens te verwachten en de wel zeer traditionele loterij zal ook dit jaar niet ontbreken. Het thema “zonder elkaar is iedereen alleen”wordt op deze bijzondere dag wel heel erg uitgedragen. En het spreekt voor zich dat samenwerking met de regio alleen maar leidt tot uitbreiding van contacten en plezierige ontmoetingen. Je zou de naam van deze traditionele Ziekendag gezien het karakter bijna willen wijzigen in “Nationale Zonnedag”

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops