Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerststukjes maken

Zonnebloem afdelingsnieuws

Kerststukjes maken met medewerking van leerlingen van de B.S. Jacinta op maandag 15 december 2014

Op maandag 15 december hebben leerlingen van de Jacintaschool samen met vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Waspik 75 Kerststukjes gemaakt voor zieke en gehandicapte mensen uit Waspik.

In de week eraan voorafgaand werden allerlei materialen verzameld. Van conifeer en dennentakken tot oase, schaaltjes, ballen en andere versieringen. Dit werd omstreeks 10.00 uur bij de Jacintaschool gebracht, waarna de leerlingen aan de slag gingen. Er werden in totaal 75 prachtige kerststukjes gemaakt. Deze zijn op de dag zelf door leerlingen en vrijwilligers bij de mensen thuis bezorgd uiteraard met een toepasselijk kaartje erbij. Dank aan de leerlingen en leerkrachten van de Jacintaschool en onze 10 vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

 

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops