Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kerstviering 17 december in 't Schooltje

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op woensdag 17 december is de jaarlijkse Kerstviering gehouden in 't Schooltje te Waspik Boven.

Woensdag 17 december was het weer zover:

Kerstviering van De Zonnebloem afdeling Waspik.

Reeds om 13:00 uur kwamen de eerste gasten aan in 't Schooltje. Het is een aankomen en weggaan van auto's, want de meeste gasten worden door onze vrijwilligers persoonlijk opgehaald en ook weer thuis gebracht. De middag begint met een eucharistieviering voorgegaan door pastor Nwin om 14.00 uur. Daarna een lekker bakje koffie met beschuit met muisjes. Ook dit jaar hadden we weer een verrassing: een Kerstkwintet bestaande uit een zangeres en vier zangers uit Waspik die een gevarieerd programma ten gehore gaven. Van Nu Zijt Wellekome tot Let it Snow en van John Lennon tot Andre Hazes kwam ons ter ore. Een prachtig geluid om iedereen in de stemming en in Kerstsferen te brengen. Daarna was het tijd voor een Kerstborreltje. Tijdens dit aangenaam verpozen werd het gehele jaar nog eens gememoreerd, waarbij tevens een fotopresentatie van alle activiteiten van 2014 op de beamer te zien waren. Daarna was het tijd voor heerlijke broodjes en Kerstbrood.

's Morgens was reeds om 8:30 uur gestart met de voorbereiding. De zaal aankleden, tafels dekken, podium in orde brengen en niet vergeten 500 st. broodjes en sneëen Kerstbrood smeren en beleggen voor 120 personen.

Maar om 18:00 uur was iedereen thuis met een voldaan gevoel. De gasten hebben enorm genoten en waren onder de indruk van de sfeer, de gezelligheid en de saamhorigheid.

Met de Kerstviering sluiten we het jaar af qua grote activiteiten. Uiteraard gaan kleine activiteiten en bezoekwerk gewoon door.

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops