Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dorpswandeling in Waspik groot succes

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Dorpswandeling, deze keer op woensdag 26 augustus, is mede door het enthousiasme van de gasten en de inzet van zovele vrijwilligers een daverend succes geworden!

Op woensdag 26 augustus is door de afdeling Waspik wederom een Dorpswandeling georganiseerd in Waspik.

Ook de bewoners van De Stroming waren hierbij uitgenodigd.

Er werd gezamenlijk begonnen met koffie en cake in De Stroming. Daarna splitste het gezelschap in 2 groepen. Een groep ging naar 't Schooltje en vandaar door Waspik Boven met de Rugt, het Hoogblok, Carmelietenstraat en Schotse Hooglanderstraat en de Vest met het nieuwe kunstwerk.

De andere groep startte bij De Stroming, vandaar naar Waesgeerd-West, Plan Noord en via de gedempte wiel naar de Havendijk. Verder naar de Raadhuisstraat, even een kijkje in het Binnenhof en het inbreidingsplan "Het Oude Ambacht" op het voormalige aannemersbedrijfsterrein van de Graauw en via de Binnenbijster en Den Bolder weer terug naar De Stroming.

Tussentijds was er tijd voor een lekker ijsje voor iedereen, wat babbelen met bewoners. Het was prachtig weer, dus er werd bijzonder genoten.

Bij terugkomst in De Stroming kon iedereen genieten van een lekker drankje.

Er was gezorgd voor frites met kroket en als klap op de vuurpijl: een ijsje van Jos, de kok van De Stroming als dessert.

Het was al 18.00 uur geweest toen iedereen voldaan en enigszins moe van alle inspanning en indrukken huiswaarts ging.

 

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops