Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

45 jarig Jubileum afdeling Waspik groots gevierd

Zonnebloem afdelingsnieuws

85 gasten van De Zonnebloem, afdeling Waspik hebben op woensdag 22 juni 2016 een geweldig Jubileum beleefd. Ze waren op het einde sprakeloos.

85 gasten van De Zonnebloem beleven een geweldig Jubileum

 

Op woensdag 22 juni vierde de afdeling Waspik van De Zonnebloem haar 45 jarig jubileum. In totaal 120 personen namen deel aan deze heugelijke dag.  Omstreeks 13.30 uur werd verzameld in ’t Schooltje, waar om 14.00 uur de aftrap plaatsvond.

’t Schooltje werd in een mum van tijd omgebouwd tot een Beautysalon, een heuse Timmerwinkel en een grote wachtruimte, waar de gasten onder het genot van een kopje koffie de wachttijd doodden met een grote variëteit aan gezelschapsspelen. Van Rummikub tot kaarten, van pim-pam-pet tot kwartetten. Voor ieder was er wat wils.

Tussendoor werden op afroep de dames in de Beautysalon verrast met manicure, epileren en opmaken. Natuurlijk werd het kapsel in model gebracht. Ook was een kleine massage mogelijk en werden tot slot de nageltjes gelakt. De meeste dames waren in gala, zodat het een prachtig gezicht werd, zowel letterlijk als figuurlijk. Enkele mannen herkenden hun vrouwen haast niet meer door deze ware metamorfose. Dit alles werd vakkundig begeleid door Birgit Linders en haar vriendinnen, ondersteund door onze vrijwilligsters en de dames van Samen Top. Samen Top had ook gezorgd voor een prachtige ballonnenboog en tijdens de koffie werden heerlijke appelcakes uitgeserveerd!

De mannen lieten ook van zich spreken. Onder leiding van Stefan van Dongen van Samen Top werden vogelhuisjes in elkaar geknutseld. Het ruimtelijk inzicht van de meeste mannen kwam goed van pas. Met hamer en spijkers werden de huisjes vakkundig in elkaar geflanst tot groot enthousiasme van de gasten zelf.

Rond de klok van half vijf was het tijd voor een drankje. In tussentijd was de zaal van het Carmelietje aan de overkant feestelijk ingericht. De loper was uitgelegd van ’t Schooltje tot aan ’t Carmelietje. Omstreeks half zes werden de gasten met vrijwilligers, als hoogwaardigheidsbekleders door de lakeien Sjan en Piet bij de hoofdingang verwelkomd. Waarna zij begeleid werden naar hun plaats aan de feestelijk gedekte zéér lange tafel. Hier werd het galabanket uitgeserveerd met medewerking van Slagerij Snels en Marieke van ’t Carmelietje. Kees en Riet van Dongen hadden overal aan gedacht zodat ook een “strijkje” verzorgd door Piet van Eersel, prachtige menukaarten en een glas “champagne” niet ontbraken. Na het voorgerecht was het tijd voor nog een verrassing. Allereerst werden Riet van Dongen- Kuipers, Sjan van Seters en Corrie Zijlmans bedankt voor meer dan 30 jaar trouw en inzet aan de afdeling. Voor Riet zelfs al 45 jaar! Daarna was het de beurt aan de jubilaris Han Kamp die voor 10 jaar trouwe dienst de zilveren speld kreeg uitgereikt. Als klap op de vuurpijl en tot grote verrassing van haarzelf werd door de vertegenwoordiger van de Nationale Vereniging De Zonnebloem aan Corrie Gennesen de Gouden speld voor Bijzondere Verdienste met oorkonde uitgereikt. Zichtbaar aangedaan nam zij deze welverdiende lofbetuigingen in ontvangst.

Het galadiner werd voortgezet met een heerlijk hoofdgerecht, een prachtig zonnebloemwaardig dessert. Na de koffie werden de gasten naar huis gebracht. Ze kwamen niet uitgesproken over zoveel gezelligheid, zo’n heerlijk diner en de uitmuntende verzorging gedurende de gehele dag. Zeer geslaagd dus!!!!!!!!

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops