Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Waspik dankt zijn sponsoren

Zonnebloem afdelingsnieuws

In bijgaande notitie kunt u lezen dat de afdeling Waspik zijn sponsoren en andere ondersteuners hartelijk bedankt !!!!

Ook dit jaar hebben wij wederom ondersteuning gehad van mensen en bedrijven uit Waspik e.o.

Ook privé personen hebben ons financieel ondersteund.

Daarnaast waren er middenstanders die onze afdeling geholpen hebben in natura.

Wij noemen graag de volgende mensen en bedrijven:

Arcadia

De Statie Wonen

Watersportcentrum 't Oude Maasje B.V.

WAVER Holding B.V.

Van Gorp Diervoeders B.V.

Bloembinderij Irene

Klus Op Maat

Brood Nodig?

Van der Heijden Tweewielers

Diaconie Hervormde Gemeente

Snels Slagerijen

Plus Picokrie

Bakkerij Verschuren

Aan al deze mensen zeggen wij hartelijk dank.

Mede dank zij uw steun hebben wij weer veel activiteiten kunnen realiseren.
 

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops