Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilaris Dinie Rademacher

Op 8 september kreeg Dinie Rademacher de zilveren insigne uitgereikt

Jubilaris Dinie Rademacher

Op de Ziekendag kende De Zonnebloem afdeling Waspik nog een jubilaris.

Op 8 september kreeg mevrouw Dinie Rademacher-Geerling het zilveren insigne opgespeld voor haar vrijwilligerswerkzaamheden gedurende 10 jaar.

Met name het Bezoekwerk ligt Dinie na aan het hart. Voor veel gasten die alleen thuis zijn en hulpbehoevend is Dinie de afgelopen 10 jaar een baken geweest.  Door de regelmatige bezoeken en gesprekken heeft zij deze personen op weg geholpen, was zij voor hen een lichtpuntje in de week.

Omdat Dinie niet graag in de belangstelling staat, heeft de huldiging, in overleg mat haar gezin, bij een van haar kinderen thuis plaatsgevonden. In aanwezigheid van haar man en alle kinderen en kleinkinderen kreeg zij door Piet Boons het zilveren insigne opgespeld.  Sjan van Seters en Marja Meijs hadden mooie woorden voor haar namens het bestuur. Een mooi boeket ontbrak natuurlijk niet, waarna een toast op haar werd uitgebracht.

Piet Boons

0416-313224
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops