Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Halloweenfeest Zonnebloem Zaanstreek-Waterland

Zonnebloem afdeling

Halloween in de Zaanstreek Ieder jaar wordt het bekender en uitbundiger gevierd in ons land: Halloween. Reden voor de Zonnebloem in de Zaanstreek om een van de jaarlijkse feestavonden om te dopen tot Halloweenparty. In Krommenie liepen zaterdag heksen en monsters rond. Verklede Zonnebloemvrijwilligers hielden een feestavond voor jonge fysiek beperkten uit de Zaanstreek/Waterland. “Dat doen we elk jaar”, vertelt Natasja Heijne, bestuurslid van de jongerenwerkgroep in deze regio. “En deze keer werden we geïnspireerd door Halloween. Met passende aankleding, muziek en hapjes. Iedereen heeft weer een leuke avond gehad en heeft lekker bij kunnen kletsen.” De vrijwilligers van de jongerenwerkgroep maakte meteen van de gelegenheid gebruik om de mening van de aanwezigen te peilen. “We organiseren activiteiten speciaal voor fysiek beperkten van 18 tot 45 jaar. We willen weten wat hen bezighoudt en wat zij willen ondernemen. Vandaar een enquête met vragen over ons aanbod en met de mogelijkheid zelf suggesties te doen voor een dagje uit. Die kunnen we dan meenemen tijdens het samenstellen van de agenda voor volgend jaar!”

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken