Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubileumactiviteit naar Diergaarde Blijdorp

Zonnebloem afdeling

Dit jaar bestaat onze jongerenwerkgroep tien jaar en dat was een goede reden om een grote activiteit te organiseren! Op zaterdag 7 september gingen wij naar 'Diergaarde Blijdorp.'

Deze dag gingen er 33 mensen in totaal mee. We gingen met een aangepaste bus en vertrokken vanaf 3 opstapplaatsen in de regio Zaanstreek/Waterland. Het vervoer verliep voorspoedig, waardoor we rond 11.30 uur in 'Diergaarde Blijdorp' aankwamen. Nog even een plaspauze en daarna in groepjes het park in. Voor iedereen was er een lunchpakketje gemaakt. We troffen het ontzettend met het weer. Onderweg nog een bui, maar zodra we aankwamen brak de lucht open. En een heerlijke temperatuur, niet te warm. Wat een mooi park! Het park is ingedeeld in verschillende werelddelen, zoals Aziƫ en Afrika en daar waren de dieren die daarbij hoorden te bewonderen. Verdere was het Oceanium en Amazonica, de vlindertuin, erg mooi om te zien. Sommige gasten en vrijwilligers troffen het net met de voedertijd van de dieren. Het park is goed rolstoeltoegankelijk. Om 15.00 uur was iedereen weer terug bij de ingang en werd er nog op een ijsje getrakteerd. Daarna met zijn allen terug naar de bus en weer inladen! Maar eerst kreeg iedereen, vrijwilliger en gast, nog een aandenken aan ons jubileum, in de vorm van een doosje bedankchocola en een cadeautje voor geluk! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde jubileumactiviteit!

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken