Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jumbo Kerstdiner

Zonnebloem afdeling

Het kerstdiner van zaterdag 20 december j.l. was zeer geslaagd! Het kerstdiner is mede mogelijk gemaakt door Jumbo.

We waren met elf personen in totaal. En het diner werd gehouden in het activiteitencentrum Heliomare te Krommenie. De locatie was al in kerstsfeer, dus we hoefden alleen nog de tafel mooi aan te kleden, met de kerstkleden en kaarsen die ook in het Jumbo pakket zaten.
Het pakket wast we gekregen hadden van de Jumbo bestond verder uit: champignonsoep met stokbroodje tapenade, rodekoolstamppot met nootjes en sukade en als toetje chocolademousse torentjes. We hadden er zelf nog kleine pasteibakjes met ragout en verse appelmoes en pommes duchesse bij gedaan.
De vrijwilligers hadden alles voorbereid en toen de gasten kwamen, konden we snel aan tafel! Eén van onze vrijwilligers had de borden mooi opgemaakt, waardoor het er nog leuker uitzag. Het smaakte iedereen goed en bijna alles ging op! Het toetje was iets te zacht, maar smaakte er niet minder om. Het was ook heel gezellig, zo samen eten voor de kerst.

Bedankt Jumbo voor dit smakelijke pakket en het mede mogelijk maken van deze gezellige avond!

 

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken