Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jumbo Kerstdiner en kerststukjes maken

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 12 december genoten we van het Jumbo Kerstdiner in Heliomare Dagbesteding te Krommenie.

Eerst werden er kerststukjes gemaakt onder leiding van Jolanda van Creatief Onder de Pannen. Het leverder hele mooie resultaten op.
Ondertussen maakten de overige vrijwilligers het eten klaar. Om 17.00 uur kwamen de overige gasten die voor het kerstdiner kwamen. We hadden een grote groep van 20 personen.
Het Jumbo kerstdiner bestond uit:
Toast met tapenade
Bospaddestoelensoep met soepstengel
Luxe pasta met kip of zalm en courgette en roomsaus
Trifle met mascarpone, lange vingers en kersen
De pakketten waren goed gevuld en er zaten zelfs tafelkleden, servetten en drinken in.
Het was heerlijk en we hebben weer een super gezellige avond gehad!

BEDANKT JUMBO VOOR HET SMAKELIJKE PAKKET!

 

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken