Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Barbecue

img-20180707-wa0002jpg

Op zaterdag 7 juli hadden wij samen met de 45-65 jarigen groep een barbecue.

Zaterdag 7 juli stond de bbq van de Zonnenbloem jongerengroep, samen met de Doorzetters(45-65 jarigen groep) gepland.
Het was schitterend weer en de tafels stonden buiten al gezellig gedekt klaar om op de gasten te wachten.
Het zou een grote groep worden omdat we de barbecue samen met de Doorzetters zouden houden. Iedereen had al gauw een plaatsje gevonden en de stemming zat er goed in. De barbecue stond al aan en de vrijwilligers zorgden ervoor dat niemand iets te kort kwam. Ook waren er lekkere salades en ook het brood met kruidenboter ontbrak niet.
Er was een kwartet geregeld die voor de muzikale omlijsting zorgde met soms  nummertjes die iedereen kende.
Voldaan ging iedereen na een gezellige middag rond 19.30 weer naar huis.

Heel  veel dank aan de vrijwilligers die ieder evenement weer tot een feestje maken

 Lucia van  Seben. 

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken