Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Concert Carlos Santana

img-20180703-wa0001-carlos-santanajpg

Dinsdag 26 juni waren we uitgenodigd door Nuon om met 5 gasten mee te gaan naar Santana in het Ziggo Dome.

 

Om 19 uur werden we opgewacht door 'onze' Nuon mannen en werden we naar binnen begeleid. Met grote bekers drinken en een bak tortillachips zaten we op de verhoging in de zaal: een zit concert bleek, dus we hadden een mooi uitzicht over de uitverkochte zaal! De zaalwachter vertelde enthousiast dat er ruim 11000 mensen binnen waren.
Het concert was fantastisch, al waren oordoppen af en toe wel een beetje nodig. De band was heel goed, Santana speelde 2.5 uur achter mekaar door, het leek alsof de liedjes in elkaar overvloeiden. 
Met als toegift een drumsolo van de drumster en de andere gitarist die samen met Santana  'Roxanne' van The Police speelde.
Na afloop nog wat drinken met zijn allen, waarbij Nuon man Harry op een zitzak ging zitten en er nooit meer uitkwam tot grote hilariteit van iedereen... kortom: top avond met top vrijwilligers!

 

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken