Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muzikale bingo

1415263516-logo-zonnebloem-png

Voor maandagmiddag 12 februari had de Zonnebloem een muzikale bingo georganiseerd. De vermaarde accordeonist Wil Luiken speelde vele bekende liedjes.

O.a. het bekende Naar de speeltuin van Heleentje van Kapelle, dat bekend was in de vijftiger jaren. Ook waren er bekende Jordaan liedjes, Ik heb eerbied voor jouw grijze haren, Melodia, Het kleine cafè aan de haven, Peter, indertijd gezongen door Sweet Sixteen, Paradiso en nog tientallen andere vrolijke wijsjes. Af en toe werd er gezellig mee gezongen. Rein de Wit praatte het programma aan elkaar. Soms was er ook wel eens een wijsje waar men de naam niet van wist maar Rein vertelde steeds hoe het heette en wie het zong. Als het betreffende liedje wat gespeeld werd op de lijst stond, die ieder had gekregen, mocht je deze door strepen. De eersten die alle liedjes op zijn lijst had door gestreept , had een prijs gewonnen en mocht een ingepakt prijsje uitzoeken. Na de bingo smulden we van de snert maaltijd, verzorgd door cafè De Post. Ieder ging voldaan naar huis na deze gezellige middag.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?