Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

1 april 2020

De Zonnebloem afdeling Midwoud, Oostwoud, Hauwert, heeft haar gasten en mensen

2 maart 2020

Het bezoek aan de Lentetuin in Breezand op 2 maart, dat de Zonnebloem had georganiseerd, gaf ons een voorproefje van de naderende lente.

17 december 2019

Georganiseerd door het nationaal ouderenfonds. Dinsdag 17 december mocht ik met de zonnebloem naar Amsterdam.

10 november 2019

Op zondag 10 november met de ZONNEBLOEM naar de Lustige Witwe (de vrolijke weduwe) in Theater de Purmeryn in Purmerend. Een operette van Frans Lehar.

22 augustus 2019

Donderdag 22 augustus gingen Zonnebloemgasten uit Midwoud en Oostwoud een dagje uit.

12 juli 2019

Dansen is heerlijk. Uit welk land je ook komt en in welke stijl ook. Kleurrijke en gepassioneerde dansgroepen kregen we te zien, in de Spartahal in Schagen .

11 mei 2019

Zaterdagmiddag 11 mei gingen we met 28 personen de jaarlijkse voorjaarstocht rijden. Iedereen keek blij want het zonnetje scheen.

10 maart 2019

Op 10 maart ging de Zonnebloem afdeling Midwoud, Oostwoud, Hauwert, naar De Nieuwe Doelen in Enkhuizen, waar op deze regenachtige middag iedereen overgoten werd met vrolijke muziek,

18 januari 2019

Op 18 januari gingen we naar Grand café De Post in Midwoud voor een gezellige broodmaaltijd. We werden al snel verwelkomd met een kopje thee of koffie.

20 december 2018

De Zonnebloem afdeling Midwoud, Oostwoud, Hauwert ging 20 december gezamenlijk met vijf andere afdelingen per bus naar het kerstconcert door het Nederlands Philharmonisch orkest in het Concertgebouw,

21 oktober 2018

Op 21 oktober gingen we met de Zonnebloem naar Marjolein Meijers in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen.

13 juli 2018

Voor de 2e maal organiseerde de zonnebloem een pannenkoeken tuinfeest.. Vorig jaar hadden de mensen het ook zo gezellig gehad. Opgaven vlogen ons om de oren. Op 13 juli 13 gasten en 4 vrijwilligers.

26 mei 2018

De Zonnebloem afdeling Midwoud, Oostwoud , Hauwert, heeft zaterdagmiddag 26 mei haar jaarlijkse voorjaarstocht gereden. Half twee vertrokken we vanuit Midwoud richting Nibbixwoud en Wognum.

28 april 2018

De Zonnebloem afdeling Midwoud., Oostwoud en Hauwert, bestond 28 april 2018, 20 jaar. Een mooie reden om ver voor deze datum plannen te maken om van deze dag een feestelijke dag te maken.

12 februari 2018

Voor maandagmiddag 12 februari had de Zonnebloem een muzikale bingo georganiseerd. De vermaarde accordeonist Wil Luiken speelde vele bekende liedjes.

26 januari 2018

Zoals al enkele jaren gebruikelijk is zijn we ook dit jaar weer van de partij op de alom bekende Westerkoggeflora. Mooi in eigen dorp, lekker dichtbij.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?