Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voorjaarstocht afdeling Midwoud, Oostwoud, Hauwert 2019

1415263516-logo-zonnebloem-png

Zaterdagmiddag 11 mei gingen we met 28 personen de jaarlijkse voorjaarstocht rijden. Iedereen keek blij want het zonnetje scheen.

Vanuit Midwoud, door Oostwoud, door de verkaveling naar de Oostdijk langs het IJsselmeer naar Medemblik. Door het gezellige centrum van het Zuiderzee stadje richting de Wieringermeerpolder.. Langs het Lely gemaal richting Dijkgatbos en Robbenoordbos . We zagen het monument waar de dijkdoorbraak op 17-4-1945 plaats vond en de Wieringermeerpolder onder water kwam te staan. We vervolden onze weg richting Den-Oever. Vervolgens via Oosterland, Stroe, Westerland richting de Waddenzee en genoten van het weidse uitzicht met aan de horizon Den-Helder en het eiland Texel. Verder richting Julianadorp, Groote Keeten, naar Callantsoog waar we genoten van koffie of thee met gebak.

Na te zijn ingestapt vervolgen we onze weg richting `t Zand waar we over de vlotbrug reden, door het dorpje Haringhuizen, De Moerbeek, Nieuwe Niedorp, Hoogwoud, Aartswoud, Gouwe, Sijbekarspel, Benningbroek vervolgens naar Midwoud. Waar we na 105 kilometer te hebben gereden, om 17.30 uur arriveerden.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?