Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem pannenkoeken tuinfeest 2018

img5148jpg

Voor de 2e maal organiseerde de zonnebloem een pannenkoeken tuinfeest.. Vorig jaar hadden de mensen het ook zo gezellig gehad. Opgaven vlogen ons om de oren. Op 13 juli 13 gasten en 4 vrijwilligers.

Een week later weer dat aantal personen en dat op Tuinstraat nr 10 bij de Fam Laan.

De zonnebloemvlag hing uit. 

Het was schitterend weer .  Ja de zon was fel !! We zijn nog snel achter een extra partytent aan gegaan want anders konden we niet lekker buiten zitten…te heet… ook nog een parasol erbij.

Deze keer  hadden  we broeder  of te wel Jan in Zak erbij  met roomboter en stroop.

Echt gemaakt in een katoenen zak en in water 2 uur laten koken.

Wat een zaligheid. Sommigen wisten niet wat ze aten maar wilden het graag proeven. En als je denkt dat men genoeg heeft gegeten …nee hoor  Michiel/Jaap en Greet bakten nog vele pannenkoeken. Met en zonder spek. Op de tafels  stond stroop, poedersuiker, slagroom, aardbeien, tomaatjes en komkommer. Het was smullen geblazen.   Als toetje werd er  ijs rondgedeeld.  Tenslotte nog een kopje koffie of thee en rond de klok van 20.00 uur ging een ieder voldaan en rond als een tonnetje naar huis  en er werd al geopperd….volgend jaar weer…. ???

De zonnebloem is er voor jullie dus wij zeggen JA.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?