Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voorjaarstocht afdeling Midwoud, Oostwoud, Hauwert

voorjaarstocht-mei-2018jpg

De Zonnebloem afdeling Midwoud, Oostwoud , Hauwert, heeft zaterdagmiddag 26 mei haar jaarlijkse voorjaarstocht gereden. Half twee vertrokken we vanuit Midwoud richting Nibbixwoud en Wognum.

Over de Oude Hoornseweg naar Bobeldijk. Verder via Berkhout, De Goorn en Avenhorn, langs prachtige westfriese stolpboerderijen en boeren die druk aan het grassen waren onder een stralende zon, richting Ursem. Langs de Schermer molens, door Groot schermer, het pittoreske dorp Graft met zijn raadhuis uit de 17e eeuw  en het fraaie dorp De Rijp, waar in Het wapen van Munster de koffie met gebak heerlijk smaakte. Vervolgens door Oost Graftdijk langs het Noord-Hollands kanaal, door Zuid Schermer naar Stompetoren.

Het dorpje Oterleek en via de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard naar de Ooostdijk om vervolgens via de Lutkedijk naar Obdam te rijden. Door Spanbroek, de Zomerdijk naar Wognum, om vervolgens via Nibbixwoud om 16.50 uur in Midwoud terug te keren na een prachtige tocht.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?