Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de 'Lustige Witwe'

1415263516-logo-zonnebloem-png

Op zondag 10 november met de ZONNEBLOEM naar de Lustige Witwe (de vrolijke weduwe) in Theater de Purmeryn in Purmerend. Een operette van Frans Lehar.

We gingen met 21 personen op pad. Wat een mooi theater gebouw midden in de stad. Om 14.00 uur begon de operette. Een verhaal dat zich afspeelde in het Parijs van begin 19e eeuw. Graaf Dalino ontmoet zijn vroege liefde Hanna, ooit een berooide vrouw maar nu een schatrijke weduwe.

Het verhaal weet menigeen wel en ook hoe het afloopt…Altijd goed toch !!

Er werd prachtig solo gezongen vooral door Dalino, duidelijk en goede mimiek. Wat een groot en veelkleurig koor. Ook de aankleding  van de personen, daar zat veel variatie in .

De orkestbak zat vol met goede muzikanten en zo in de hoek tevens een dame die speelde mooi op de harp.

Wat hebben we met zijn allen genoten . Parkeren in Purmerend  valt niet mee. De garage was een stukje verder  en er was in centrum vrij parkeren  dus ook erg druk. Alles is gelukkig weer veilig thuisgekomen met dank aan onze vrijwillige chauffeurs.

 

Hebben jullie al de zonnebloemloten gecontroleerd. Ook in onze wijk zijn prijzen gevallen!!!!

WACHT NIET OP EEN GOEDE DAG, MAAR MAAK ER ÉÉN

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?