Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de Lentetuin

1415263516-logo-zonnebloem-png

Het bezoek aan de Lentetuin in Breezand op 2 maart, dat de Zonnebloem had georganiseerd, gaf ons een voorproefje van de naderende lente.

De alternatieve route daar heen was al zeer verrassend. Door dorpjes waar je eigenlijk normaal nooit komt. Terug werd weer een andere route gereden.

Het was de laatste dag van de bloemenshow die 27 februari was begonnen en ik had gezien de drukte, het idee dat er nog meer groepen van de Zonnebloem waren. Rolstoelen en rollators sloten zich in file aaneen.

De hal van de bloemenexpositie was minder groot in vergelijking met wat we ons nog voor ogen hebben van de Flora in Bovenkarspel. Maar kwalitatief deed het er niet voor onder. Een zeer gevarieerd assortiment prachtige bouquetten . Veel Lelies, Zantedeschia`s, hyacinten  en narcissen tussen de tulpen. De temperatuur was laag gehouden , waardoor de kwaliteit gegarandeerd bleef.

In het restaurant werden we getrakteerd op koffie met gebak, wat uiteraard zeer gewaardeerd werd.

Ook was er een hal vol standhouders met voor elk wat wils. O.a. met maaimachines, snoepgoed, keukengerei, verzorgingsmiddelen en warmtecabines. Kortom, het was een geslaagde middag. Met veel dank voor de organisatie van de Zonnebloem.

Jan Appelman.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?