Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Van Berini Tot Solex

1415263516-logo-zonnebloem-png

Op 21 oktober gingen we met de Zonnebloem naar Marjolein Meijers in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen.

Marjolein aan de bas en op banjo, begeleid door haar man Walter Kuipers  op viool, mandoline, bouzouki en doedelzak en diens broer Onno op accordeon, trekzak en gitaar.

Ze begonnen met een serie liedjes over mannen uit Marjoleins leven. Het eerste was over een eerste liefde met paarse schoenen. Vervolgens zoenen in de gang met een vriendje als moeder er net door wil met een dienblad vol kopjes thee. Liefdevol over haar opa. Maar ook een ontroerend lied over haar moeder, of over een pepermuntje in een jaszak bij een geurende zakdoek dat troost biedt..Swingende country liedjes, o.a. van Dolly Parton. Er waren ook muzikale nummers. Joegoslavie`s, Iers en Bulgaars. Alles werd op een smeuiîge manier aan elkaar gepraat door Marjolein. Een afwisselend en boeiend programma. Kortom een prachtige middag.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?