Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

20 jarig jubileum Zonnebloem afdeling Midwoud., Oostwoud en Hauwert

10jpg

De Zonnebloem afdeling Midwoud., Oostwoud en Hauwert, bestond 28 april 2018, 20 jaar. Een mooie reden om ver voor deze datum plannen te maken om van deze dag een feestelijke dag te maken.

We meldden ons anderhalf jaar geleden aan bij het comitè dorpsveiling Midwoud-Oostwoud , met de hoop  een bijdrage te mogen krijgen hiervoor. Onze wens ging in vervulling.

Op 28 april reed een bus , voorzien van een rolstoellift, vol gasten en vrijwilligers om 09.45 uur weg uit Midwoud richting Amsterdam naar het voormalige SHELL hoofdkantoor, beter bekend als de SHELL Toren, aan het IJ , om daar te genieten vanaf het bijna 100 meter hoge gebouw van een schitterend panorama over de stad en ver daarbuiten, onder het genot van een kopje koffie.

In 2009 verliet SHELL het gebouw en werd het aangekocht door de gemeente Amsterdam. In 2016, na een fikse renovatie, werd de toren herbenoemd als A`DAM`S Toren en momenteel zijn er uitgaansgelegenheden en kantoren in gevestigd en doet het dienst als uitzichtspunt. Vervolgens reden we naar Hotel v.d. Valk in Oostzaan voor de lunch. Iedereen smaakte het verrukkelijk. Sommigen durfden zelfs toe te geven dat ze hierdoor iets te veel hadden gegeten.

Hierna gingen we terug naar het Leidse Bosje in de hoofdstad waar we aan boord gingen voor een rondvaart door de grachten. We zagen o.a. de Westerkerk, het Muziekgebouw aan het IJ, het NEMO museum, Paradiso, het American en Amstel hotel, het Rijksmuseum en theater CARRÈ. Na vijf kwartier stapten we weer in de bus. Onderweg konden we leuke prijsjes winnen met een verloting. Veelal vermoeid, maar vol mooie herinneringen , kunnen we nog lang nagenieten van deze fantastische mooie dag.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?