Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstconcert

1415263516-logo-zonnebloem-png

De Zonnebloem afdeling Midwoud, Oostwoud, Hauwert ging 20 december gezamenlijk met vijf andere afdelingen per bus naar het kerstconcert door het Nederlands Philharmonisch orkest in het Concertgebouw,

 in Amsterdam o.l.v. Jan Wierzba.

Bij aankomst was het een enorme drukte. Zonnebloem afdelingen uit het gehele land waren naar het concert gekomen. Vrijwilligers van het Ouderenfonds stonden klaar om te helpen bij de garderobe, het wegzetten van rollators en voor het beantwoorden van vragen. Iedereen kon een kopje koffie of thee halen met cakeje en zocht een plaats in de zaal of op de balcons.

Om 14.30 uur werd geopend met Joy to the World van Anthony DiLorenzo en de bekende Notenkrakerssuite van Tjaikovsky. Maartje van Weegen presenteerde het programma. Vervolgens Fantasie en variaties op Carnaval in Venetië van Arban.

Na de pauze werken van Bach. Prachtige trompet solo`s van de 19 jarige Lucienne Renaudin Vary en verder de Pizzicato polka en Rosen aus den Süden van Johann Strauss jr. Bij de Radetskymars gingen de handen op elkaar. Gezamenlijk werd het Stille Nacht gezongen.

De coördinatie van de bussen was prima geregeld, zodat iedereen rustig voor de deur in zijn bus kon stappen. Na een prachtig concert gingen we allen met een presentje naar huis.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?