Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de Zonnebloem naar het dansfestival in Schagen

1415263516-logo-zonnebloem-png

Dansen is heerlijk. Uit welk land je ook komt en in welke stijl ook. Kleurrijke en gepassioneerde dansgroepen kregen we te zien, in de Spartahal in Schagen .

Een hele organisatie wat prima verloopt door inzet van vele vrijwilligers. Verkeersregelaars  en mensen die helpen met in en uitstappen en het begeleiden  van de gasten naar hun zitplek. Alles keurig voor elkaar. Onder de pauze  koffie ,thee of fris met een koekje erbij .

#De Wieringerdansgroep,  opgericht in 1982, danste  als eerste een 3-tal dansen  op toneel in mooie, ook oude,  echte Wieringer klederdracht.

#Semangat Indonesia Mud komt uit Yog Yarkarta. Deze groep bestaat alleen uit meisjes studenten.

#Uit Belgrado de hoofdstad van Servië  komt de dansgroep “Nicola Tesla”Deze groep danst Servische folklore uit vele regio’s

# Uit Puerto Rico, Aquadilla,  komt de Folkloristische Associatie  ELMYRDA . Dat staat voor ludieke, inlandse en ritmische dans.

# Letland uit de stad Lubana komt de dansgroep ‘ZUBURI’ {betekent gewei of uitsteeksel} Deze dansen zijn open vriendelijk en creatief.

#uit Nepal de dansgroep EVEREST NEPAL CULTURAL GROUP . Zij werken in hun land ook voor behoud en ontwikkeling van het culturele erfgoed in Nepal. Alle groepen dansten in klederdracht  en hadden allemaal hun eigen orkest …muziek mee . Live te horen waren vele instrumenten …accordeon, trompet ,drum bongo’s, klarinet, contrabas gitaar …

Na deze optredens kwam de PARADE. Alle groepen met de vlag of vaandel  liepen op de muziek van de Radetzky mars en handgeklap van de toeschouwers door de zaal  en eindigden met zijn allen op toneel.  Fantastisch !!! De mensen hebben  een heerlijke middag gehad. Over 2 jaar komt er weer een optreden, georganiseerd door SIFF stichting Internationale Folklore Festival te Schagen.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?