Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de zonnebloem naar het concertgebouw

1415263516-logo-zonnebloem-png

Georganiseerd door het nationaal ouderenfonds. Dinsdag 17 december mocht ik met de zonnebloem naar Amsterdam.

In het concertgebouw  gaf het Nederlands Philharmonisch Orkest olv  Ivan Meylemans   een feestconcert van Bernstein tot Straus. De grote zaal maakte op zich al een geweldige indruk door zijn prachtige en geweldige akoestiek.

We vertrekken 12.30 uur met de touringcar van “BAK” vanaf de Wok in Nibbixwoud. De bus was al aardig vol met mensen uit omliggende dorpen. . Op de voorruit van de bus stond een groot nummer , 67, dit om vergissing bij de terugreis  te voorkomen.

De hele planning was strak geregisseerd, waar ik grote bewondering voor had. De bezoekers van het concertgebouw kwamen uit heel Nederland . (Friesland , Zeeland en Roermond) en al die bussen konden tot de voordeur rijden en daarna hun bus parkeren bij de RAI.

Bij binnenkomst werden we verwelkomt met een heerlijk kopje koffie met een cup cake. Tijdens de pauze stond ook weer een drankje en hartige koekjes klaar . Dus het was een grote verwennerij. Voor de pauze was het programma vrij klassiek, met als hoogtepunt het concert voor de TUBA (David Kutz)  en orkest. 

Na de pauze wat lichter en bekender werk. Maartje van Weegen had de presentatie en  deed tussendoor ook enkele interviews. Oa met de tuba solist en onze dirigent. We eindigden met een samen zang Stille Nacht Heilige Nacht.

Iedereen kreeg een set kaarten mee, gemaakt door Janneke  Brinkman. Na afloop precies om 16.30 uur kwam onze bus als eerste voorrijden, zodat we om 19.00 uur weer thuis waren.  [Ja het was wel spitstijd op de weg}

Ik dank alle vrijwilligers voor hun grote inzet en hun vriendelijke en hartelijke hulp bij het begeleiden. Van de bus  naar de zitplaats in de zaal en weer terug. Het was een dag om niet gauw te vergeten en ik was zeer onder de indruk en hoop volgend jaar weer mee te mogen .

Groeten Jan Appelman 

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?