Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Varen met de Zonnebloem

1415263516-logo-zonnebloem-png

Donderdag 22 augustus gingen Zonnebloemgasten uit Midwoud en Oostwoud een dagje uit.

Tegen 10.00 uur stapten deze mensen met gasten uit Nibbixwoud en Zwaagdijk Oost, in een bus nabij het Midwouder winkelcentrum. Vervolgens werd koers gezet naar Spanbroek om de laatste deelnemers aan deze dag op te halen. Via de snelweg werd richting rivier De Vecht gereden, waar eerst een rondrit via Loenen, Maarsen, Nieuwersloot en Breukelen werd gemaakt. Hierna gingen we aan boord van een salonboot voor een mooie tocht op De Vecht.

De koffie en thee daar had intussen iedereen trek in gekregen. Vervolgens werd soep geserveerd en drie flinke kadetten met een bekertje yogurt.

We genoten van de prachtige tocht en het fantastisch mooie weer.

Om half vijf stapten we weer in de bus om weer huiswaarts te keren na een zeer geslaagde dag.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?