Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Egerländer Kapel

58a2f299-ee75-4b8a-964f-4ce66e3b33f5jpg

Op 10 maart ging de Zonnebloem afdeling Midwoud, Oostwoud, Hauwert, naar De Nieuwe Doelen in Enkhuizen, waar op deze regenachtige middag iedereen overgoten werd met vrolijke muziek,

gemaakt door een groep enthousiaste muzianten. De Egerländer kapel.

Folkloristische muziek uit de bergen van Tjechië (Egerland, Bohemen, Moravië), Oostenrijk en Duitsland. Ook muzikale solo`s op Alpenhoorns, Tenorhoorn, zang en leuke acts met 22 ballonnen, boomhackers en muzikale klokken, oftewel koehoorns in alle tonen. Een medley met bekende liedjes als Het kleine café aan de haven, Hij was maar een clown en Rosamunde , vielen bijzonder goed in de smaak.

De Westfriese conferencier Piet Zee wist de zaal tot lachsalvo`s te brengen met zijn schitterende humor en mooie rijmen. Kortom, een prachtige middag waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Tineke Westenberg

0228-517737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?