Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

15 december 2020

Gezellige middag in de Meerpaal

31 maart 2020

Bezorgen Paasattentie

1 maart 2020

Gezellige middag in de Meerpaal

9 oktober 2019

Wokken bij Crystal

29 augustus 2019

Zonnetreintje Camperduin

17 augustus 2019

Tombola op de Zaanse Schans

7 augustus 2019

Op een mooie dag in augustus....

14 juni 2019

Op veler verzoek naar Blanckendaell Tuitjehorn

28 mei 2019

Kleinschalige activiteit

21 februari 2019

In het filmtheater de fabriek naar Danny Kay

22 januari 2019

In de FORBO FLOORINGzaal in het Zaantheater werd de voorstelling So long Cohen

3 oktober 2018

film in Hoofddorp

24 april 2018

Bezoek Boerderij Meerzicht Amsterdamse Bos.

19 april 2018

gezellig naar het concertgebouw in amsterdam

17 april 2018

Lunch bij een van de vrijwilligers thuis.

4 april 2018

Jaarlijkse dag boottocht wordt georganiseerd door de regio

18 maart 2018

Opera in Hoorn

18 februari 2018

Optreden van Zaans Silver in het Zaantheater

28 januari 2018

Wij hebben heerlijke likeuren geproeft.

19 december 2017

Kerstconcert in het Concertgebouw

10 december 2017

Kerstconcert in de sneeuw

5 december 2017

Chocoladeletter met gedicht

23 november 2017

Tuincentrum Osdorp

18 november 2017

Een lach en een traan

13 oktober 2017

Bezoek Boerderij Weistaar in Maasbergen

10 augustus 2017

Picknick op het terrein Volkstuinencomplex "Ons Ideaal"

2 mei 2017

Op verzoek van enkele gasten bloembollenvelden bekijken en pannenkoeken eten.

26 april 2017

Bijzonder bedrijfsuitje Innocent Drinks

11 april 2017

We hebben er een gezellige Hollandse middag van gemaakt. Eerst met elkaar verschillende spelletjes doen, enz.enz. Om 16.30 kwam Piet met drie soorten

16 december 2016

Jaarlijkse kerstdiner in het Pennemes werd weer verzorgd door Piet Knegt.

13 september 2016

Na 5 kwartier rijden kwamen we aan in Giethoorn alwaar we door de hostess van het Swaantje werden opgewacht.

10 augustus 2016

Ballonvaart met de Zonnebloemballon

12 mei 2016

Zandsculpturen met thema Rien Poortvliet

15 april 2016

Ook dit jaar gaan we weer proberen al onze loten te verkopen

27 maart 2016

Optreden "Wij willen zo graag"

20 november 2015

Op uitnodiging van het advocatenkantoor Pot Jonker uit Haarlem naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam

26 augustus 2015

Vis eten in IJmuiden. Met 52 gasten en 10 vrijwilligers gezellig vis gegeten in IJmuiden

15 juli 2015

Onze jaarlijkse picknick

25 juni 2015

Op uitnodiging van de INGbank Amsterdam konden we met 33 gasten naar Artis.

20 mei 2015

Met de Zonnebloem rondvaartboot door de Amsterdamse grachten en het Y,

19 april 2015

Op 19 april jl. zijn we naar de voorstelling van Sonneveld in het DeLaMar theater in Amsterdam geweest.

22 maart 2015

Via de operettevereniging Czaar Peter konden we voor de gasten van de Zonnebloem tegen reductie kaarten kopen voor de voorstelling De Zigeunerbaron.

30 juli 2014

Al onze gasten verheugen zich ieder jaar weer op onze picknick.

30 juni 2014

Op verzoek van enkele gasten zijn we naar Paleis Soestdijk geweest.

Greet Nieuwenhuijse

075-6174980
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk