Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Picknick 15 juli 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Onze jaarlijkse picknick valt nu op 15 juli 2015

Ook dit jaar kunnen onze gasten weer van een heerlijke picknick genieten. Deze zal weer worden gehouden op het terrein van het Volkstuinenencomplex Ons Ideeal. De partytenten zullen weer worden opgezet zodat men van de buitenlucht kan genieten. Ook kan er een wandelingetje weorden gemaakt over het complex zodat men de tuintjes van de tuinders kan bewonderen. Wat er tijdens de picknick gaat gebeuren kunnen we u nog niet verkalppen maar zal zeker weer een hele gezellige dag worden. Als hewt zonnetje ons ook dit jaar weer toelacht zullen de zijkanten van de partytenten open kunnen en zult u toch beschut zitten tegen de zon. Mocht het pijpenstelen regenen dan zit u toch buiten en ooook nog droog.

We maken er weer een hele gezellige dag van.

Om 11.00 uur zit u al aan de koffie en omstreeks 16.00 uur zult u weer huiswaarts keren.

Greet Nieuwenhuijse

075-6174980
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk