Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bloemmozaïken

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op verzoek van enkele gasten bloembollenvelden bekijken en pannenkoeken eten.

Met een volle bus met gasten en vrijwilligers oop weg naar Anna Paulowna om de bloemmozaïken te bekijken. Nadat de gids aan boord was gestapt in Anna Paulowna klonk al gauw bij de eerste mozaïken, wat mooi! en wat een werk om dat allemaal van de hyacinthen knopjes te maken. Er waren mozaïken gemaakt door kinderen tot 12 jaar, een groep jongeren en dan de volwassenen. De chauffeur moest goed manoeuvreren om met de lange bus door alle straatjes te komen. Hiervoor kreeg hij dan ook een groot applaus.We hadden een rit van ca 2.00uur en genoten volop. Daarna op weg naar Castricum, naar Johanna's Hof, alwaar we al snel van een pannenkoek zaten te smullen. naturel, met ijs, kaas, spek of rozijnen. Er was dus volop keus. Daarna weer even de benen strekken om vervolgens nog even te genieten van een kopje koffie met appel of kwarkgebakje en natuurlijk allebei met slagroom. Daarna weer op huis aan. Om 17.00 uur waren we weer in Zaandam .Het was een geslaagde zonnedag.

.

Greet Nieuwenhuijse

075-6174980
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk