Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gezellige middag

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de Meerpaal hebben we een gezellige Hollandse spelletjes middag gehad.

Geplaatst op 11 april 2017 door L. van Geer

De gasten werden ontvangen met koffie met een lekkere koek van Landsaat die  we konden halen omdat iedereen de zegeld van Landsaat op onze Zonnebloemkaart , aanwezig bij de kassa, laat zetten.Na de koffie ging iedereen een spel uitzoeken dat men met z'n vieren  ging spelen.oa. sjoelen, mens erger je niet, rummikub, kaarten enz. In de pauze een lekker drankje met wat hapjes. Ook nu ging ons Zonnebloemdrankje er weer in als koek. (boerenjongens,advocaat en slagroom).  Daarna spreek woorden en gezegdes raden n.a.v. een schilderij van Piet Breughel. Dit werd op de muur geprojecteerd en per tafel kreeg men een print van het schilderij.  Het was even moeilijk op gang komen maar al gauw kreeg men de smaak te pakken.

Om 16.30 uur kwam Piet met de stampotten, zuurkool,boerenkool en hutspot. Allen zaten van deze huspotten te smikkelen.

Iedereen ging enthousiast en met volle maag op huis aan. Het was een geslaagde zonnedag.

 

 

Greet Nieuwenhuijse

075-6174980
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk