Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Picknick

Zonnebloem afdelingsnieuws

Picknick op het terrein van het Volkstuinencomplex "Ons Ideaal"

Op 10 augustus hadden wij ons jaarlijks terugkerende picknick. De bij Tent-Direct gehuurde partytenten werden dinsdagmiddag al opgezet, terwijl verschillende vrijwilligers zich ondertussen bezighielden met de voorbereidingen voor de volgende dag. Om10.30 uur kwamen de eerste gasten en op het moment dat iedereen aanwezig was werd de koffie met het gebak van Buter geserveerd. Om 12.00 uur werden de grillplaten aangestoken door Rob en samen met Nico werden de hamburgers, uien en later de worstjes gebraden. Stokbrood en kruidenboter stond op tafel  en men begon direct al te smullen. Ondertussen was ook Ed, de muzikant, gearriveerd en klonk al spoedig de vrolijke muziek, die luid werd meegezongen.Tijdens de pauze even de benen strekken en langs de volkstuinen lopen. Daarna de hapjes en de drankjes, ons Zonnebloemdrankje ging er weer in als koek. Ook de gesponsorde Duyvis nootjes hadden goede aftrek. Om 15.45 uur nog een ijsje met slagroom. De AOV busjes waren keurig op tijd zodat om 16.30 uur iedereen weer op huis aan ging en ook Ed zijn spullen ging inpakken. Het was weer een  geslaagde picknick

Greet Nieuwenhuijse

075-6174980
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk