20220810130913jpg

Voor wie is de Zonnebloem?

De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar die door ziekte, handicap of hoge leeftijd fysiek beperkt is en daardoor in een sociaal isolement dreigt te geraken. Het contact tussen mensen is het kloppend hart van de Zonnebloem. Het leven met elkaar delen, naar de ander luisteren en samen leuke dingen doen. Ongeacht geslacht, leeftijd, huidskleur of geloofsovertuiging.

Wat kunnen wij voor u doen ?

Het doel van onze afdeling is om van alles voor u te organiseren. We hopen u zo wat gezelligheid te bieden en u even uit de dagelijkse sleur te halen. Door onze activiteiten kunt u andere gasten ontmoeten en daardoor hopelijk ook weer wat nieuwe contacten leggen. Als u minder behoefte heeft aan onze activiteiten maar wel graag iemand van de Zonnebloem wilt zien voor af en toe wat gezelschap, geef dat dan aan ons door. Dan zullen wij in overleg met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

De meeste activiteiten worden gehouden in gebouw De Meermin aan het Kerkplein. Voor alle activiteiten krijgen de deelnemers een uitnodiging op papier.

Onze Zonnebloemvrijwilligers willen u dat geven wat in onze hedendaagse maatschappij helaas steeds minder geboden wordt: persoonlijke aandacht, gezelligheid en contact met anderen. Dit geldt wel in het bijzonder voor onze doelgroep, want voor hen is het niet altijd vanzelfsprekend om deel te kunnen nemen aan het maatschappelijk leven.

U kon onze afdeling tot mei 2024 volgen via het blog 'ZONNEKIJKER'

Klik daarvoor op deze link :https://handekkerszonnekijker.wordpress.com/

Foto's kunt u vinden onder het kopje ERVARINGEN

 

Willem Sinderdinck

036-5221080
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen