Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ACTIES IN CORONATIJD

Het is momenteel helaas niet mogelijk om activiteiten te organiseren voor onze Zonnebloem gasten.

Maar natuurlijk willen we wel graag contact houden. Dat doen we o.a. doordat vrijwilligers met regelmaat bellen met onze deelnemers en bijvoorbeeld verjaardagen ook nooit vergeten worden. In de week voor Pasen kregen alle gasten een kleurrijk tasje met een kaart, paaseitjes, zakje thee en bloemzaadjes thuisbezorgd. In mei brachten we iedereen een leuk uitdagend puzzel/annex quizboekje. En begin juni kregen alle gasten een lange brief en daarbij ook een Woordzoeker, met woorden die allemaal over de Zonnebloem gaan. De oplossing kan worden doorgebeld of gemaild en er zijn een aantal leuke prijzen mee te winnen. Alle acties zijn tot nu toe heel goed ontvangen, de gasten zijn er blij mee dat er toch aan ze wordt gedacht. De eerstvolgende actie zal zijn om te bekijken of er voorzichtig heel kleinschalige activiteiten kunnen worden georganiseerd. Een kopje koffie met gebak op een terrasje met een klein groepje. Of een ijsje eten. Het is zoeken naar mogelijkheden en aan de deelnemers is ook gevraagd waaraan ze behoefte zouden hebben. Hoe lang dit nog gaat duren, we hebben geen idee. Maar we hopen toch dat er wat later in het jaar iets meer is toegestaan.

Willem Sinderdinck

036-5221080
contactformulier

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk