Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagtocht naar Urk

Zonnebloem afdeling

23 mei, 50 gasten en 9 vrijwilligers bustocht naar de Urkerboot "De Zuiderzee"

23 mei zijn wij, de afdeling Zwanenburg-Halfweg, met 50 gasten en 9 vrijwilligers met de bus naar Urk vertrokken waar de boot "De Zuiderzee"op ons lag te wachten voor een schitterende rondvaart langs de kust van Urk een deel van het IJsselmeer en Ketelmeer. Na de koffie met cake uitleg over de Urker kleding, daarna bijna alle gasten naar het bovendek buiten genieten van het mooie weer en het uitzicht. En toen de lunch tot verrassing van alle gasten een bord vol vers gebakken kibbeling met patat en salade. Na de lunch werd er nog wat meer kleding getoond waarbij wat anekdotes over de gebruiken en tradities van Urk op sappige wijze werd verteld.
En aan bijna het einde van de vaartocht kwam er via een luik in de vloer een tafel naar boven waar voor allemaal een sorbetje op stond.
Wat was het weer een fijne zonnebloemdag, gezellige gasten, een gastvrije bemanning aan boord die blij waren met de hulp van onze vrijwilligers.
Een zonnige topdag!!!!Waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken