Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zomerlunch 2017

Zonnebloem afdeling

Zomerlunch van “DE ZONNEBLOEM” Woensdag 7 juni hadden we een zomerlunch georganiseerd en dat was een schot in de roos!

Zomerlunch van “DE ZONNEBLOEM”

Woensdag 7 juni hadden we een zomerlunch georganiseerd en dat was een schot in de roos! Ondanks het slechte weer waren er veel mensen gekomen en dat is het gene waar we het voor doen.

De tafels waren heel gezellig gedekt en dat is een leuke binnenkomer. Er was een accordeonist, Henk Maliepaard, die gezellige mopjes speelde.
De voorzitster, mw. Suer, opende de lunch met een leuke speech.

Een andere vrijwilligster van “DE ZONNEBLOEM” las een mooi gedicht voor. Dit was geschreven door mw. Maliepaard en ging over de aankomende zomer. Precies goed want buiten leek het wel herfst.
Nu kon de lunch beginnen.De dames kwamen met koffie en thee en de gasten konden zich tegoed doen aan allerhande broodjes met hartig en zoet beleg of een heerlijke salade. Nou, een ieder zat heerlijk te smullen.

In de pauze werden er drie vrijwilligsters gehuldigd.
Mw. Sloove heeft 40 jaar keihard gewerkt voor “DE ZONNEBLOEM” en
Mw. Visser 22 jaar. Dat werd zeer op prijs gesteld d.m.v. het overhandigen van een beeldje, een mooi speldje en natuurlijk een prachtige bos bloemen.

De derde vrijwilligster, mw. Fokker, was helemaal verrast en werkt nog steeds hard voor “DE ZONNEBLOEM”. Zij werd ook in het zonnetje gezet voor 25 jaar Zonnebloem met cadeau, bloemen en een speech.

Na al deze lovende woorden en het zingen van “Lang zal ze leven”, werd het toetje opgediend door de vrijwilligers en hier werd volop van genoten door de gasten. Daarna kwam de voorzitster naar voren om een mooi gedicht van mw. Maliepaard voor te lezen en dat was prachtig. Iedereen was er stil van.

De voorzitster eindigde de middag om iedereen een fijne zomer te wensen en zo gingen alle mensen weer goed gehumeurd huiswaarts.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken