Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Dagtocht naar Schagen

Zonnebloem afdeling

Dagtocht met de bus naar Schagen. Gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Halfweg/Zwanenburg.

Donderdag 31 Augustus j.l. zijn we een heerlijk dagje naar Schagen geweest met een bus vol ouderen en vrijwilligers van de Zonnebloem en andere mensen die ons wilden helpen. Het weer viel heel erg mee, alleen een klein buitje onderweg. Na een goede busreis arriveerden we ruim op tijd in Schagen. Na alles uitgeladen te hebben, mensen en rolstoelen,  togen wij op naar het gezellige plein waar om kwart voor elf de optocht voorbij zou komen. We zochten een mooi plekje en genoten van de in klederdracht gestoken dames, heren en kinderen. Mooie boerenwagens, als sjezen, landauers en kinderwagens, alles kwam voorbij. Ondertussen werden we getrakteerd op een lekker kopje koffie. Na de optocht werden alle rolstoelen omgedraaid en gingen de kinderen voor ons optreden met zingen en dansen en dat was ook heel leuk. Daarna liepen we naar het restaurant waar we de lunch geserveerd kregen. Het zag er prima uit en smaakte ons allemaal erg lekker. De stemming was ook heel gezellig en er werd veel gepraat en gelachen. Na het eten gingen we in overleg met de gasten nog een rondje door de stad want er was een grote markt en daar werd ook veel gebruik van gemaakt. Na een poosje gelopen te hebben werd er in overleg nog even gezellig wat gebruikt in een restaurant of ijssalon. Toen was het weer tijd om naar de bus te gaan. Na alles en iedereen ingestapt en in geladen te hebben reden we weer naar Zwanenburg. Iedereen was tevreden en opgetogen over dit uitstapje en dus gaan we in de toekomst weer iets dergelijks organiseren.

Greet Schrama

020-4976513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken