Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagtocht naar Schagen

Zonnebloem afdeling

Dagtocht met de bus naar Schagen. Gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Halfweg/Zwanenburg.

Donderdag 31 Augustus j.l. zijn we een heerlijk dagje naar Schagen geweest met een bus vol ouderen en vrijwilligers van de Zonnebloem en andere mensen die ons wilden helpen. Het weer viel heel erg mee, alleen een klein buitje onderweg. Na een goede busreis arriveerden we ruim op tijd in Schagen. Na alles uitgeladen te hebben, mensen en rolstoelen,  togen wij op naar het gezellige plein waar om kwart voor elf de optocht voorbij zou komen. We zochten een mooi plekje en genoten van de in klederdracht gestoken dames, heren en kinderen. Mooie boerenwagens, als sjezen, landauers en kinderwagens, alles kwam voorbij. Ondertussen werden we getrakteerd op een lekker kopje koffie. Na de optocht werden alle rolstoelen omgedraaid en gingen de kinderen voor ons optreden met zingen en dansen en dat was ook heel leuk. Daarna liepen we naar het restaurant waar we de lunch geserveerd kregen. Het zag er prima uit en smaakte ons allemaal erg lekker. De stemming was ook heel gezellig en er werd veel gepraat en gelachen. Na het eten gingen we in overleg met de gasten nog een rondje door de stad want er was een grote markt en daar werd ook veel gebruik van gemaakt. Na een poosje gelopen te hebben werd er in overleg nog even gezellig wat gebruikt in een restaurant of ijssalon. Toen was het weer tijd om naar de bus te gaan. Na alles en iedereen ingestapt en in geladen te hebben reden we weer naar Zwanenburg. Iedereen was tevreden en opgetogen over dit uitstapje en dus gaan we in de toekomst weer iets dergelijks organiseren.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken