Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersfeest in het Gemaal

Zonnebloem afdeling

Vrijwilligers en gasten vieren het jaarlijks feestje

Vrijdag 6 oktober waren alle vrijwilligers en sommige gasten uitgenodigd voor een etentje in het Gemaal. Nou dat werd druk bezocht, ook omdat het Gemaal die dag ook in werking was, en konden alle gasten er een kijkje nemen. Zelfs de penningmeester uit Rotterdam was aanwezig en dat was gezellig om even een praatje mee te maken. Onder het genot van een kopje koffie of thee werd er heel wat gepraat met elkaar. Daarna kon er gebruik gemaakt worden van een wijntje of een fris je, maar een heleboel mensen namen toch een advocaatje met slagroom. Ook gingen er grote bladen langs met bitter ballen en die smaakte ook heerlijk. Om 5 uur kon iedereen het Gemaal draaiende bekijken en dat was ook een succes want alles in werking te zien is geweldig en heel indrukwekkend. Het zag er ook heel goed uit en word prima onderhouden door vrijwilligers. Na alles gezien te hebben gingen we weer terug naar onze plaatsen en konden we eerst nog genieten van een borrel of een fris je. Daarna werd het buffet geopend met warme en koude gerechten. Het zag er allemaal prima uit, en iedereen liet het zich dan ook goed smaken, en sommige gingen voor de tweede keer nog wat halen. Om half acht was iedereen wel zo'n beetje klaar met eten en werd er gevraagd of je nog een kopje thee of koffie wou drinken, en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Al met al was het een hele gezellige middag waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

Door Greet ten Wolde. 

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken